Norjan Gjøvikin kaupungista muutaman kilometrin päässä lepäilee harrastetalli täynnä mitä erilaisia nelijalkaisia, tällä hetkellä suurimmaksi osaksi hevosia, vaikka tallilla partioikin välillä niin maatiaiskissoja kuin paimenkoiria. Osa vanhaa rakennusta, jonka ympärillä talli pyörii, huokuu vanhaa aikaa, ja sen kuluneista puuseinistä voi tuntea muistot ja hevoset, jotka paikan ympärillä ovat pyörineet. Talleille vievän suuren hiekkatien alussa lepää jo monen monta kertaa uudistettu ja maalattu kyltti, jossa lukee tikkukirjaimin 'Lapskaus'.  Hieman epäilyttävältä kuulostava paikka on hyvinkin vieraanvarainen. Koirat voivat kuitenkin olla hieman suojelunhaluisia, mutta jos niille tarjoaa herkkupalan heti kättelyssä, luottamus on taattu.

Lise Winding päätyi ostamaan vanhan tilan tuntemattomalta mieheltä, kesällä 2016, kun nainen sattui törmäämään tähän kivijalkaliikkeessä. Hän ei ajatellut ryhtyvänsä leikkiin papan kanssa, mutta ennen kuin nainen huomasikaan, oli traktori käynnistetty ja hän sitä vetävän kärryn sisällä kohti tuntematonta. Sillä hetkellä hänen mieltään varjosti vain yksi ajatus: Mitä ikinä edessä olisikaan vastassa, hänen täytyisi elättää itsensä.

Tervetuloa tutustumaan Lapskausiin! Pieni harrastetalli Norjassa remontoitiin siinä uskossa, että mikä tahansa hevonen saisi sieltä koko elämänsä kestävän kodin! Paikan omistaja, Lise, kunnosti miljöön vaikeuksien kautta, motivaationaan se, että paikasta saataisiin sellainen josta hän oli aina haaveillut. Vuonna 2019 valmistunut talli kasvattaa ja kilpailuttaa kaikenlaisia heposia, siinä sivussa tarinoiden epäsäännöllisesti.

Lise Winding

(Vilja K) VRL-13819 | kolandervilja@gmail.com | Keskusta

 

Velkommen!

© Vapaasti by AK

 

© 2019 by VRL-13819. All Rights Reserved. This is a sim-game stable, nothing happens in real life.

Virtuaalitalli / sim-game stable

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now